Székhely: 5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Bejárat: Jászberény, Sportpálya út felől
tel: +36 57 404 200  +36 57 404 201 e-mail: szent.istvan.jaszbereny@gmail.com

A Rákóczi Szövetség 15 középiskolai szervezetének több mint 100 diákja kirándult május első hétvégéjén a Partiumban. A diákok Debrecen, Hajdúdorog, Jászberény, Nyíregyháza, Fehérgyarmat, illetve Margitta, Nagyszalonta, Nagyvárad, Temesvár középiskoláiból érkeztek a partiumi kirándulásra. Iskolánkat a 10. a osztályból Csizmadia Viktor, Koczka Richárd, Havas Péter, Szappanos Péter és Faragó Gergő képviselte. A jókedvű csapat kísérő tanára Guba Ferenc Béla tanár úr volt.
A kirándulás programja érintette többek között Nagyszalonta, Nagyvárad, a Királyhágó, Zsibó, Szatmárnémeti, Nagykároly látnivalóit.
A Rákóczi Szövetség középiskolai programjai között régi nagy hagyománya van a regionális kirándulásoknak, amikor magyarországi diákok a határ másik oldalán élő társaikkal közösen keresik fel a külhoni területek magyar történelmi és kulturális vonatkozású helyszíneit. Ezek a kirándulások kiváló alkalmat teremtenek arra, hogy a határ két oldalán élő diákok és tanárok között minél szorosabb kapcsolatok alakuljanak és nagyban hozzájárul a helyi identitás erősítéséhez is. Örülünk és nagyon fontos számunkra, hogy ennek a kárpát-medencei összefogásnak mi is tevékeny részesei lehetünk.

Talentum alapítvány

KRÉTA e-napló

KRÉTA elektronikus ügyintézési rendszer

Integrált Könyvtári Rendszer

Heti étlap

Iskolánk részt vesz az európai közösség pénzügyi támogatásával finanszírozott európai iskolagyümölcs-programban

Jelentkezési lapok

Széchenyi terv