Székhely: 5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Bejárat: Jászberény, Sportpálya út felől
tel: +36 57 404 200  +36 57 404 201 e-mail: szent.istvan.jaszbereny@gmail.com

Az adventi időszak bővelkedett ünnepi programban iskolánkban. A pedagógusok ismét számtalan örömteli, élménygazdag pillanatot kínáltak diákjaiknak.

Turjányi Rita és Hamar Boglárka szervezésében megnyitotta kapuit a Mézeskalács falunk, mely közel egy hónapig díszítette iskolánk auláját. Köszönjük a szülőknek, hogy idén is támogatták ezt a programunkat, és gyerekeikkel együtt ünnepi hangulatot varázsoltak az iskolánkba. A legkülönlegesebb házak díjazására december 19-én került sor. Az emléklapok kiosztása után közös énekléssel zártuk a programot, melynek során felnőtt és gyermek szíve is egyaránt igazi karácsonyi hangulatba öltözött.

A karácsonyi teremdíszítő verseny eredményei:
Alsó tagozaton
1. hely 3.c
2. hely 1.b
3. hely 4.b
Felső tagozaton
1. hely 6.c
2. hely 6.a
3. hely 7.b
Gimnázium
1. hely 12.a
2. hely 9.a
Szervező: Szerencsés Melinda tanárnő, DÖK munkáját segítő pedagógus, Kun Barbara DÖK-elnök.
Köszönet illeti meg Kissné Vakhal Mónika könyvtárost, akinek vezetésével ünnepi díszbe öltöztették kollégái az iskola auláját: Jakoda Katalin, Pernyész Éva Krisztina, Németh Viktor, Vígh Imre. A gimnáziumot a 10.a osztály tanulói dekorálták.

December 5-én ellátogatott iskolánkba a Mikulás. Hamar Boglárka és Szerencsés Melinda kalauzolta
a gyerekkehez a Mikulást krampuszaival.

Az adventi forgatag és játszóház sem maradhatott el. Köszönjük Doboss Eszter, Hamar Boglárka és Tősér Mária szervező munkáját.

"Jók legyünk, hát gyerekek, Szent Karácsony közeleg."
Az utolsó tanítási héten az alsó tagozatos tanulók énekekkel, versekkel ünnepelték az adventet. Hat helyen léptek fel a gyakorlós diákok, akiknek műsorát Madarász Krisztina állította össze Mészárosné Suba Judit, Novákné Berényi Katalin és Farkas Bernadett segítségével.
A 6. c osztály Régi idők karácsonya című jelenettel kedveskedett a Szent Ferenc Egyesített Szociális Otthon lakóinak. Szervező: Szerencsés Melinda.

December 21-e karácsonyváró hangulatban telt. Az osztályok osztályfőnökeikkel közösen szerveztek aznapra programot. Első órában a felső tagozatos énekkar műsorát hallhatták a felső tagozatos gyerekek. A műsort Berdó Péterné Farkas Andrea állította össze.
A kisebbek a tornateremben az alsós énekkart hallhatták. Előadásukat versekkel, tánccal, jelenettel gazdagították. Szervező:
Madarász Krisztina, Mészárosné Suba Judit, Novákné Berényi Katalin és Farkas Bernadett. A tornatermi dekorációt Nagy-Kovács Klára készítette.
A gimnazisták a Déryné Rendezvényházban tartották hagyományos Idegen nyelvi karácsonyi műsorukat, ahol német és angol nyelvű előadásokkal, táncokkal, jelenetekkel szórakoztatták osztálytársaikat. Szervező: Nagyné Sipos Marianna.
S a képek magukért beszélnek.

Örömteli, békés, meghitt karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Talentum alapítvány

KRÉTA e-napló

KRÉTA elektronikus ügyintézési rendszer

Integrált Könyvtári Rendszer

Heti étlap

Iskolánk részt vesz az európai közösség pénzügyi támogatásával finanszírozott európai iskolagyümölcs-programban

Jelentkezési lapok

Széchenyi terv