Székhely: 5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Bejárat: Jászberény, Sportpálya út felől
tel: +36 57 404 200  +36 57 404 201 e-mail: szent.istvan.jaszbereny@gmail.com

Március 8-án délelőtt a felső tagozatos tanulók Egészségnap témanap kapcsán évfolyamonként különböző programokon keresztül kerültek közelebb az egészséges életmódhoz. Az 5. osztályosok gyógyteák hatásaival, fogyasztásuk módjával ismerkedtek és természetesen meg is kóstolhatták. A 6. osztályosok gyümölcssalátákat készítettek és fogyasztottak. Beszélgettek a gyümölcsök fontosságáról, a színeik jelentőségéről, vitamintartalmukról. A 7. évfolyamon mentálhigiénés előadást hallgattak a tanulók. A 8. osztályosok pedig a drogprevenciós előadáson vettek részt.

Az alsó tagozat is megtartotta Egészségnap elnevezésű délutáni programját 1-4. osztályos tanulóknak. 1. évfolyamon a Fognyűvő Manócska című mese meghallgatása után különböző feladatokon keresztül beszélgettek a helyes fogápolásról és annak fontosságáról. 2. évfolyamon a mozgás fontosságát hangsúlyozva a tanulók a tornateremben különféle eszközök segítségével változatos feladatokat hajtottak végre, mozgásfejlesztő, koncentrációt és kitartást igénylő játékokat próbálhattak ki. A 3. osztályosok Egészséges táplálkozás – színes ételeink címmel gyümölcssalátákat és turmixokat készítettek és fogyasztottak el, továbbá fontos információkhoz jutottak a különböző színű gyümölcsök és zöldségek szervezetünkre gyakorolt hatásáról. A 4. évfolyamon a méz táplálkozásunkban betöltött fontos szerepéről hallhattak, oldhattak meg feladatokat, illetve egy rövid kisfilmet nézhettek meg A méhecskék csodálatos világa címmel.
A gyerekek nagyon jól érezték magukat, sok új információval gazdagodtak. Igazán nagyon hasznosan és jókedvűen telt el a nap.
Molnár Anita – felső tagozat
Bathóné Szaniszló Rita – alsó tagozat

Talentum alapítvány

KRÉTA e-napló

KRÉTA elektronikus ügyintézési rendszer

Integrált Könyvtári Rendszer

Heti étlap

Iskolánk részt vesz az európai közösség pénzügyi támogatásával finanszírozott európai iskolagyümölcs-programban

Jelentkezési lapok

Széchenyi terv