Székhely: 5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Bejárat: Jászberény, Sportpálya út felől
tel: +36 57 404 200  +36 57 404 201 e-mail: szent.istvan.jaszbereny@gmail.com

Az Országgyűlés Hivatala a Magyar Olimpiai Bizottság és a Rákóczi Szövetség támogatásával hirdette meg az Együtt Határok Nélkül Kárpát-medencei vetélkedőt. Az Országház épületében találkozott 33 csapat -pályázat útján történő kiválasztása után- határon innen és túlról 2024. május 31 - június 1-én.

A kétnapos programsorozat keretében, az első napon egymással ismerkedhettek és Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszóval beszélgethettek a résztvevő diákok. A második napon pedig először a versenyzők és kísérőik olyan termekbe is bejuthattak a Parlament-bejárás során, amelyek a látogatók előtt zárva vannak. Majd sor került az izgalmas műveltségi és ügyességi vetélkedőre az újkori olimpiák történetéről. A feladatok között külön népszerűségnek örvendett az evező- és vívógép használata, valamint egy break-tánc tanulás. Az eredményhirdetés egy jó hangulatú break-tánc bemutatóval zárult.

Iskolánkat két csapat képviselte: a Csajosok 14. helyezettek, a Hélium Hercegei 10. helyezettek lettek. Szervező és kísérő tanár: Dr. Zrupkóné Pernyész Lívia igazgatóhelyettes.

KRÉTA e-napló

KRÉTA elektronikus ügyintézési rendszer

Integrált Könyvtári Rendszer

Heti étlap

Iskolánk részt vesz az európai közösség pénzügyi támogatásával finanszírozott európai iskolagyümölcs-programban

Jelentkezési lapok

Széchenyi terv