Székhely: 5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Bejárat: Jászberény, Sportpálya út felől
tel: +36 57 404 200  +36 57 404 201 e-mail: szent.istvan.jaszbereny@gmail.com

2024. július 1-5-ig az iskolában tartottuk a nyári napközis táborunkat Madarász Krisztina és Mészárosné Suba Judit vezetésével. A táborban 23 alsó tagozatos gyermek vett részt.
A tábor programja, a tevékenységeinek nagy része a repüléshez kapcsolódtak. 
Az első napokban több jó hangulatú csapatépítő játékokkal igyekeztek összekovácsolni a tábor résztvevőit. Ellátogattak a szolnoki Reptár Repülőgépmúzeumba.
A kézműveskedés során többek között megtanulva a makraméfonás alapjait, karkötőt készítettek, a táborban kapott póló díszítését megtervezték, majd textilfilccel el is készítették. Origami technikával repülőgépet és a hozzátartozó felszállópályát, valamint szívószállal működésbe hozott repülő űrkabint is készítettek, a ruhacsipeszt pedig spatulák felhasználásával repülőgéppé változtatták. Látványos mozaikképet is alkottak.
Az idén szerepelt a programok között a legózás. A LEGO Story programmal a reptári kirándulás egyik számukra legélvezetesebb részét jelenítették meg. 
Nagy sikere volt a számítógép nélkül játszható, kódolással, algoritmusokkal kapcsolatos játékoknak. A programozás alapjaival is ismerkedhettek a gyerekek a padlórobotok irányítása során.
A társasjáték délutánt nagyon élvezték a gyerekek. 
A mozgást illetően sem lehetett hiányérzetük, hiszen volt kis túra, fagyizással összekötött séta, csipeszfogó, sor-és váltóversenyre és a strandolásra is sor került.
A csoportok a hét folyamán munkájuk alapján pontokat gyűjthettek. A tábor zárásakor a megszerzett pontok alapján értékeltük a csoportokat: a gyerekek emléklapot, finomságokat és kisebb ajándékokat kaptak.
A gyerekek élményekkel telve zárták a tábori hetet.

Nyári napközis tábor

KRÉTA e-napló

KRÉTA elektronikus ügyintézési rendszer

Integrált Könyvtári Rendszer

Heti étlap

Iskolánk részt vesz az európai közösség pénzügyi támogatásával finanszírozott európai iskolagyümölcs-programban

Jelentkezési lapok

Széchenyi terv