Székhely: 5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Bejárat: Jászberény, Sportpálya út felől
tel: +36 57 404 200  +36 57 404 201 e-mail: szent.istvan.jaszbereny@gmail.com

Az idei tanévben a felső tagozatosok Gyereknapja 3 fő helyszínen valósult meg: a sportpályán, a tornateremben és a második emeleti tantermekben.
A diákok osztályonként vettek részt a programokon, osztályfőnökük, tanáraik kíséretében. A helyszíneken pecséteket gyűjtöttek a saját, személyes pecsétgyűjtő lapjukban. A legtöbb pecsétet gyújtők osztályonként jutalomban részesültek.
Szerencsére az időjárás is kedvezett nekünk, gyönyörű napsütésben zajlottak a foci, kézilabda meccsek és a kosárlabda pályán az ügyességi vetélkedők. Évfolyamszinten játszottak egymás ellen a 6-7 fős csapatok. A többiek szurkoltak, illetve az ügyességi vetélkedőkön mérték össze tudásukat.
A programokat irányították, a meccseket vezették: Baráth Géza, Halápi Ákos, Jakkel Imre, Molnár Anita és Nagy Ádám kollégák.
A táncolni szeretőket várta az iskola második emeleti folyosóján a Just Dance, Szerencsés Dénes vezetésével, aki remek hangulatot teremtett a legújabb zenék feldolgozott változataival. Jónás János segítségével a hangosítás is jól szólt, valamint a kivetítés tette teljessé a tánc élményét.
A tornateremben Mátrix pálya várta a 8 fős csapatokat természettudományos témakörökben: "Élővilág", az "Erdő termései" és az "Erdő nem ehető termései" valamint a "Tájékozódási mátrix" pályát építették fel a tornateremben. A Szolnokról érkezett Gördögök SE interaktív feladatait többen is hibátlanul oldották meg. A felügyeletben segítséget nyújtottak: Fekete Viktória és Nagyné Sipos Marianna. Köszönjük az iskola Talentum Alapítványának és Pomázi Imréné igazgatónőnek a támogatást, hogy ez a program megvalósulhatott.
A második emelet termeiben különböző kézműves tevékenységek, játékok, vetélkedők várták az osztályokat.
64-es terem: Kézműves foglalkozás – lufihajtogatás, csillámtetoválás: Kugler Erika  és Jakoda Katalin vezetésével és három 10.-es diák bevonásával.
62-es terem: Kahoot! vetélkedő. A vetélkedőt Hajnal Anikó irányította, Majzik Zsuzsanna a feladatok összeállítását vállalta, az eszközök beállítását Palkó-Deli Andrea végezte.
71-es terem: Tabu, Activity vetélkedő. A népszerű vetélkedőket két kolléganő koordinálta: Polgár-Muhari Éva és Goda Krisztina, Majzik Zsuzsanna és Szerencsés Melinda a feladatokat állította össze.
70-es terem: Sakk, malom, Twister, Halli Galli, Dobble, memória. Ebben a teremben a társasjátékok kaptak főbb szerepet. A kötetlen játékot felügyelte Szécsiné Csákó Éva.
63-as terem: Kártyajátékok – UNO, Robbanó cicák, memória kártyák. A kártyajátékok kedvelőit Bognárné Túróczi Ágnes várta a teremben.
Köszönet az osztályokat a programokra kísérő tanároknak, osztályfőnököknek.
A gyerekek szorgalmasan gyűjtötték egyénileg a pecséteket az állomásokon.
A kézilabda és a foci meccseken részt vevő diákok a helyezések szerint 3-2-1 pecsétet kaptak egyenként.
A Mátrix vetélkedő feladatait hibátlanul megoldó tanulók tantárgyi ötöst kaptak jutalmul (természettudomány, biológia), valamint plusz 8 pontot az osztály pecsétjeihez.
Osztályonként a legaktívabb (legtöbb pecsétet gyűjtő) tanulók (4-5 fő) kisebb ajándékot kaptak.
Osztályszinten, a résztvevő tanulók létszámát figyelembe véve a 6.a osztály gyűjtötte a legtöbb pecsétet / pontot, így az ő jutalmuk egy 2 órás bowlingozás lett a River étteremben.
Kellemesen telt a nap, mindenki jól szórakozott.
Szerencsés Melinda DÖK-támogató tanár

KRÉTA e-napló

KRÉTA elektronikus ügyintézési rendszer

Integrált Könyvtári Rendszer

Heti étlap

Iskolánk részt vesz az európai közösség pénzügyi támogatásával finanszírozott európai iskolagyümölcs-programban

Jelentkezési lapok

Széchenyi terv